- Klasiskās garnelīšu maizītes
- Grauzdēta baltmaize
- Krēmsiers ar diļļēm
- Vārītas garneles
- Citrona šķēlīte
- Kapātas olas ar bekonu
- Rudzu maize
- Kapātas cieti vārītas olas
- Kraukšķīgs bekons
- Lociņi
- Laša un avokado maizītes
- Pilngraudu maize
- Kūpināts lasis
- Avokado muss
- Kaperi
- Caprese maizītes
- Ciabatta
- Mocarella
- Tomāti
- Baziliks un balzamiko krēms
- Humus un dārzeņu maizītes
- Pita maize
- Humus
- Grauzdēti dārzeņi (paprika, cukini)
- Saulē kaltēti tomāti
- Mini burgeri
- Mazas burgermaizītes
- Grilēta liellopu gaļas kotlete
- Čedera siers
- Tomāts, salāti, marinēti gurķīši
- Brie siera un aveņu maizītes
- Saldskābmaize
- Brie siers
- Svaigas avenes
- Medus
- Vistas salātu maizītes
- Kruasāns
- Vistas salāti (vārīta vista, majonēze, selerijas)
- Vīnogas
- Valrieksti
- Spāņu stila bruschetta
- Bagete
- Tomātu un ķiploku mērce (pan con tomate)
- Serrano šķiņķis
- Olīveļļa
- Vegānās avokado maizītes
- Grauzdēta sēklu maize
- Avokado biezenis
- Redīsi
- Mikrozaļumi
Padomi perfektām uzkodu maizītēm
- Izvēlieties piemērotu maizi: Maizei jābūt pietiekami stingrai, lai noturētu pildījumu, bet ne pārāk cietai.
- Līdzsvarojiet garšas: Kombinējiet dažādas garšas un tekstūras – sāļu ar saldu, kraukšķīgu ar krēmīgu.
- Svaigums ir svarīgs: Izmantojiet svaigus produktus un pagatavojiet maizītes īsi pirms pasniegšanas.
- Neaizmirstiet par noformējumu: Pievērsiet uzmanību krāsām un izkārtojumam uz šķīvja.
- Pielāgojiet izmēru: Uzkodu maizītēm jābūt ērtām “viena kodiena” uzkodām.
- Eksperimentējiet: Nebaidieties izmēģināt jaunas garšu kombinācijas un produktus.
Uzkodu maizītes ir lieliska izvēle gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam. Ar šīm idejām un padomiem jūs varēsiet radīt gardas un iespaidīgas uzkodas, kas iepriecinās jebkuru garšas kārpiņu!